Treceți la conținutul principal

Un Paște neobișnuit, dar totuși fericit!

Anul acesta este unul cu totul diferit, sunt multe lucruri noi pe care suntem nevoiți să le acceptăm, fie că ne face plăcere sau nu. Cel mai recent este faptul că în acest an majoritatea dintre noi sărbătorim Paștele pentru prima dată așa cum nu am mai făcut o până acum: departe de casă, de cei dragi și de locurile unde ne-am petrecut fie copilăria, fie o mare parte din viață noastră.

Nevoia de a petrece timp cu familia și persoanele dragi este una dintre nevoile de baza ale oamenilor, iar ori de câte ori aceste nevoi nu  ne sunt satisfăcute, tot noi suntem cei afectați, din păcate. 

Fiindcă anul acesta a trebuit să ne confruntăm cu o pandemie pe care nimeni nu a prevăzut-o, restricțiile de deplasare și regulile de distanțare socială (sau mai degrabă fizică) ne împiedică să petrecem sărbătorile pascale așa cum obișnuiam să o facem până acum. Oamenilor le este greu să accepte noi reguli, îmbrățișează foarte greu schimbarile, mai ales dacă acestea au un efect nu tocmai pe placul lor, cel puțin pe termen scurt. Deși respectarea măsurilor de prevenție a răspândirii virusului are ca rezultat direct limitarea transmiterii acestui virus și vizează binele nostru, al tuturor - ne este greu să ne conformăm cu gândul că anul acesta nu-i vom putea vedea pe cei dragi decât  prin intermediul video call-urilor (în cel mai bun caz), că nu ne vom putea îmbrățișa părinții, bunicii sau rudele decât virtual, folosind numeroasele emoji-uri puse la dispoziția noastră de către tehnologia modernă.

Este greu, foarte greu, dar acum mai mult că oricând trebuie să înțelegem cu toții că soluția nu este nicăieri altundeva decât în mâinile noastre, că de noi depinde modul în care lucrurile vor evolua în perioada următoare. Deși nu suntem obișnuiți să procedăm altfel decât așa cum ne dorim și simțim, poate nu ar fi rău să ne gândim că putem sărbători Paștele sau orice alt eveniment religios ori de câte ori avem posibilitatea de a merge acasă, la familie și rude, chiar dacă sărbătoarea respectivă a trecut de mult din punct de vedere calendaristic. Mai importantă decât respectarea datei din calendar pentru o anumită sărbătoare, este sănătatea noastră și a celor dragi nouă.
Ba mai mult, după ce această pandemie va trece și perioada de izolare va lua sfârșit, vom putea merge din nou în vizită la părinți, bunici, și celelalte rude, și vom putea face din această vizită o adevărată sărbătoare, chiar dacă va fi o zi obișnuită în calendar. 

Până atunci, #stamacasa și încercăm să găsim activități care să ne scoată din monotonia și rutina acestor zile de izolare, căutăm hobby-uri noi, dar mai ales - facem shopping online, pentru că putem găsi absolut tot ce ne dorim, inclusiv alimente. Nu uitați că pe site-ul nostru www.buyeo.ro găsiți cele mai noi oferte ale magazinelor online din România, de la articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, până la electronice și gadget-uri, jucării și produse pentru bebeluși și copii, dar și cărți, produse cosmetice, și chiar accesorii pentru activități în aer liber, în caz că sunteți norocoși să locuiți la casă. 

Sărbători fericite tuturor, și încă o dată...stați acasă!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Shoppingul online - un sector cu vești bune în pandemie

  Numeroase studii confirmă schimbarea de comportament a românilor o dată cu pandemia care i-a obligat să accepte lucruri   la care până nu demult erau foarte reticenți , unul din acestea fiind shoppingul online.  Cel mai   surprinzător este însă faptul că și după sfârșitul perioadelor de urgență și alertă , românii par să fi descoperit avantajele acestuia și continuă să plaseze comenzi online pentru diverse produse, chiar dacă acum pot merge în marile centre comerciale pentru cumpărături . Potrivit revistei forbes.ro pandemia a adus creșteri nesperate în domeniul shoppingului online, acestea fiind printre puținele vești bune din ultima perioadă . Cele mai multe tranzacții online au avut loc către retailerii din domeniul modei, acestea crescând cu 204% față de aceeași perioadă a anului trecut. Printre cele mai comandate articole s-au numărat cele vestimentare, accessoriile și încălțămintea . Pe lângă acestea, românii au co

Semne bune anul are...cu 3CHEAPS la comparare!

    Dacă ziua bună se cunoaște de dimineață, la fel trebuie să fie și cu anul, și el da semne încă de la început dacă va fi unul bun sau mai puțin bun.     2019 a fost un an bun pentru YEO, și un an bun pentru noi, am învățat multe, am îmbunătățit procese, am adus multe funcționalități noi (despre care nu am scris, știm, dar anul acesta promitem să fim mai vorbăreți), toate acestea pentru ca experiența celor care vizitează și folosesc site-ul nostru să fie una cât mai utilă, ușoară și plăcută.     Pentru 2020 avem planuri mari pe care le vom detalia pe măsură ce ele vor fi concretizate. Primul dintre ele despre care vom începe să vorbim deja este aplicația 3CHEAPS, singura aplicație din România care oferă utilizatorului posibilitatea să compare prețul unui produs oferit de mai multe magazine online fără să tasteze denumirea produsului respectiv așa cum se întâmplă în cazul site-urilor obișnuite de comparare a prețurilor. Tot ce trebuie să facă utilizatorul este ca

Videoclip funny despre ziua iubitei si yeo.ro

Daca ai avut vreodata probleme cand trebuia sa-i cumperi iubitei un cadou, dar nu aveai prea multe idei, atunci trebuie sa vezi asta!!!  www.yeo.ro Yeo te ajuta, dar trebuie sa te asiguri ca stii ce isi doreste Nu uitati ca apreciez mult si va sunt recunoscator daca distribuiti acest articol.