Treceți la conținutul principal

Un Paște neobișnuit, dar totuși fericit!

Anul acesta este unul cu totul diferit, sunt multe lucruri noi pe care suntem nevoiți să le acceptăm, fie că ne face plăcere sau nu. Cel mai recent este faptul că în acest an majoritatea dintre noi sărbătorim Paștele pentru prima dată așa cum nu am mai făcut o până acum: departe de casă, de cei dragi și de locurile unde ne-am petrecut fie copilăria, fie o mare parte din viață noastră.

Nevoia de a petrece timp cu familia și persoanele dragi este una dintre nevoile de baza ale oamenilor, iar ori de câte ori aceste nevoi nu  ne sunt satisfăcute, tot noi suntem cei afectați, din păcate. 

Fiindcă anul acesta a trebuit să ne confruntăm cu o pandemie pe care nimeni nu a prevăzut-o, restricțiile de deplasare și regulile de distanțare socială (sau mai degrabă fizică) ne împiedică să petrecem sărbătorile pascale așa cum obișnuiam să o facem până acum. Oamenilor le este greu să accepte noi reguli, îmbrățișează foarte greu schimbarile, mai ales dacă acestea au un efect nu tocmai pe placul lor, cel puțin pe termen scurt. Deși respectarea măsurilor de prevenție a răspândirii virusului are ca rezultat direct limitarea transmiterii acestui virus și vizează binele nostru, al tuturor - ne este greu să ne conformăm cu gândul că anul acesta nu-i vom putea vedea pe cei dragi decât  prin intermediul video call-urilor (în cel mai bun caz), că nu ne vom putea îmbrățișa părinții, bunicii sau rudele decât virtual, folosind numeroasele emoji-uri puse la dispoziția noastră de către tehnologia modernă.

Este greu, foarte greu, dar acum mai mult că oricând trebuie să înțelegem cu toții că soluția nu este nicăieri altundeva decât în mâinile noastre, că de noi depinde modul în care lucrurile vor evolua în perioada următoare. Deși nu suntem obișnuiți să procedăm altfel decât așa cum ne dorim și simțim, poate nu ar fi rău să ne gândim că putem sărbători Paștele sau orice alt eveniment religios ori de câte ori avem posibilitatea de a merge acasă, la familie și rude, chiar dacă sărbătoarea respectivă a trecut de mult din punct de vedere calendaristic. Mai importantă decât respectarea datei din calendar pentru o anumită sărbătoare, este sănătatea noastră și a celor dragi nouă.
Ba mai mult, după ce această pandemie va trece și perioada de izolare va lua sfârșit, vom putea merge din nou în vizită la părinți, bunici, și celelalte rude, și vom putea face din această vizită o adevărată sărbătoare, chiar dacă va fi o zi obișnuită în calendar. 

Până atunci, #stamacasa și încercăm să găsim activități care să ne scoată din monotonia și rutina acestor zile de izolare, căutăm hobby-uri noi, dar mai ales - facem shopping online, pentru că putem găsi absolut tot ce ne dorim, inclusiv alimente. Nu uitați că pe site-ul nostru www.buyeo.ro găsiți cele mai noi oferte ale magazinelor online din România, de la articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, până la electronice și gadget-uri, jucării și produse pentru bebeluși și copii, dar și cărți, produse cosmetice, și chiar accesorii pentru activități în aer liber, în caz că sunteți norocoși să locuiți la casă. 

Sărbători fericite tuturor, și încă o dată...stați acasă!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Shoppingul online - un sector cu vești bune în pandemie

  Numeroase studii confirmă schimbarea de comportament a românilor o dată cu pandemia care i-a obligat să accepte lucruri   la care până nu demult erau foarte reticenți , unul din acestea fiind shoppingul online.  Cel mai   surprinzător este însă faptul că și după sfârșitul perioadelor de urgență și alertă , românii par să fi descoperit avantajele acestuia și continuă să plaseze comenzi online pentru diverse produse, chiar dacă acum pot merge în marile centre comerciale pentru cumpărături . Potrivit revistei forbes.ro pandemia a adus creșteri nesperate în domeniul shoppingului online, acestea fiind printre puținele vești bune din ultima perioadă . Cele mai multe tranzacții online au avut loc către retailerii din domeniul modei, acestea crescând cu 204% față de aceeași perioadă a anului trecut. Printre cele mai comandate articole s-au numărat cele vestimentare, accessoriile și încălțămintea . Pe lângă acestea, românii au co

YEO.ro devine cel mai mare marketplace din Romania!

       Stim ca nu am mai postat nimic de ceva timp, dar am avut un motiv destul de serios pentru care n-am facut asta. In ultimele luni echipa YEO.ro s-a focusat si a depus foarte multa munca in dezvoltarea unei platforme de cumparaturi online de tip marketplace, unde orice magazin online poate sa vanda produsele sale intr-una sau mai multe dintre categoriile din aceasta platforma.        Ceea ce ne face sa ne mandrim cel mai mult este faptul ca am reusit sa obtinem peste 2 milioane de produse listate pe site, mai multe decat sunt pe eMAG Marketplace, ba chiar mai mult, ei estimau ca acesta va fi numarul de produse pe care se asteapta sa-l obtina pana la sfarsitul anului 2017 - Oferta eMAG cuprindea la finalul anului trecut peste 1,3 milioane de produse, urmând ca până la finalul acestui an să ajungă la 2 milioane . - conform start-up.ro (10 mai 2017)       Noul site ofera vizitatorilor o experienta mult mai placuta datorita functionalitatilor de care dispune. Acum avem

Am castigat locul 2 la StudMathIT prezentand o noua functionalitate a platformei yeo.ro

Astazi a fost o zi interesanta! Am participat la conferinta StudMathIT si am prezentat noua functionalitate de cautare dupa imagini pe care am implementato pe www.yeo.ro . Juriul a considerat ca ideea merita premiata si am obtinut locul 2. Daca sunteti curiosi, puteti sa accesati site-ul si sa incercati si voi aceasta functionalitate. Feedback-ul este binevenit.