Treceți la conținutul principal

Vine 1 martie: mai așteptăm mărțișor sau...e bun și un Ador?



Imagini pentru imagini martisor
Deși nu a fost ea o adevărată lună de iarnă, cu multe zile geroase și troienele de altădată, februarie e aproape gata, iar odată cu ea la fel și iarna acestui an.

E timpul așadar să ne pregătim de luna martie, cu minunatele ei zile speciale în care - de voie, de nevoie- sărbătorim diverse evenimente.

Prima zi a lui martie marchează începutul primăverii și dă tonul unui lung șir de ocazii de a oferi/primi cadouri, după caz. Așadar, fiindcă nu vrem să treacă neobservată această zi, și la drept vorbind - ne dorim un mărțișor, cât de mic, dar simbolic, așteptăm ziua de 1 martie încă de pe la jumătatea lunii februarie. Iar asta este valabil atât pentru femei, pentru că ele sunt cele care așteaptă cu nerăbdare această zi, dar și pentru bărbații care se grăbesc să scape de grijă cadoului/mărțișorului cât mai repede. 
Pentru că da, alegerea mărțișorului potrivit este o adevărată grijă pentru ei. Mai mult decât atât, abia a trecut Valentine's Day, sau Dragobetele - pentru cei care iubesc tradițiile și care sărbătoresc iubirea pe 24 februarie, și resursele de inspirație s-au cam epuizat.

Chiar și așa, încă mai există metode de a afla ce și-ar dori partenera de 1 martie, bărbații trebuie doar să fie atenți la semne, da - la semnele date de ea/ele. În perioada asta ele fac deja aluzii fine legate de un set de make up cool pe care o prietenă și l-a cumpărat recent, sau o pereche de pantofi care s-ar potrivi perfect cu una din rochiile elegante pe care le are. In plus, bărbații nici nu trebuie să meargă personal să cumpere cadoul, multe magazine fizice, dar mai ales cele online oferă posibilitatea achiziționării unul card cadou. Pe www.buyeo.ro găsiți o mulțime de site-uri online care abia așteaptă să vină în ajutorul celor care caută un astfel de cadou, și nu numai. Tot ce trebuie să faceți este să contactați magazinul respectiv, să alegeți suma cu care cardul cadou să fie alimentat, și gata. Mai rămâne doar să va bucurați de reacția ei atunci când va vedea că își poate alege singură cadoul.

Dacă sunteți deja hotărâți ce să cumpărați, dar nu sunteți siguri că prețul oferit de un magazin online este cel corect, reducerea nu e pe bune, sau pur și simplu vreți să va asigurati că un alt site nu oferă același produs la un preț mai mic, puteti să verificați prețul folosind aplicația 3CHEAPS, este gratuită și poate fi utilizată atât online accesând site-ul www.3CHEAPS.com, sau descărcând-o pe telefonul mobil prin Google Play😉

Ah și nu uitați: neapărat 💗 la poza cu cadoul pe care o va posta pe Facebook sau Instagram. It's a must! Dacă nu izbutiți să luați cadoul chiar de 1 martie, poate recuperați pe 8 martie, mai există o șansă. Dar dacă reușiți totuși să cumpărați un cadou de martisor, și ea postează o poză cu el în mediul online, e musai să reacționați cu Ador.  

O primăvară plină de mărțișoare minunate și cadouri neașteptate! 😎

Comentarii