Treceți la conținutul principal

Vine 1 martie: mai așteptăm mărțișor sau...e bun și un Ador?Imagini pentru imagini martisor
Deși nu a fost ea o adevărată lună de iarnă, cu multe zile geroase și troienele de altădată, februarie e aproape gata, iar odată cu ea la fel și iarna acestui an.

E timpul așadar să ne pregătim de luna martie, cu minunatele ei zile speciale în care - de voie, de nevoie- sărbătorim diverse evenimente.

Prima zi a lui martie marchează începutul primăverii și dă tonul unui lung șir de ocazii de a oferi/primi cadouri, după caz. Așadar, fiindcă nu vrem să treacă neobservată această zi, și la drept vorbind - ne dorim un mărțișor, cât de mic, dar simbolic, așteptăm ziua de 1 martie încă de pe la jumătatea lunii februarie. Iar asta este valabil atât pentru femei, pentru că ele sunt cele care așteaptă cu nerăbdare această zi, dar și pentru bărbații care se grăbesc să scape de grijă cadoului/mărțișorului cât mai repede. 
Pentru că da, alegerea mărțișorului potrivit este o adevărată grijă pentru ei. Mai mult decât atât, abia a trecut Valentine's Day, sau Dragobetele - pentru cei care iubesc tradițiile și care sărbătoresc iubirea pe 24 februarie, și resursele de inspirație s-au cam epuizat.

Chiar și așa, încă mai există metode de a afla ce și-ar dori partenera de 1 martie, bărbații trebuie doar să fie atenți la semne, da - la semnele date de ea/ele. În perioada asta ele fac deja aluzii fine legate de un set de make up cool pe care o prietenă și l-a cumpărat recent, sau o pereche de pantofi care s-ar potrivi perfect cu una din rochiile elegante pe care le are. In plus, bărbații nici nu trebuie să meargă personal să cumpere cadoul, multe magazine fizice, dar mai ales cele online oferă posibilitatea achiziționării unul card cadou. Pe www.buyeo.ro găsiți o mulțime de site-uri online care abia așteaptă să vină în ajutorul celor care caută un astfel de cadou, și nu numai. Tot ce trebuie să faceți este să contactați magazinul respectiv, să alegeți suma cu care cardul cadou să fie alimentat, și gata. Mai rămâne doar să va bucurați de reacția ei atunci când va vedea că își poate alege singură cadoul.

Dacă sunteți deja hotărâți ce să cumpărați, dar nu sunteți siguri că prețul oferit de un magazin online este cel corect, reducerea nu e pe bune, sau pur și simplu vreți să va asigurati că un alt site nu oferă același produs la un preț mai mic, puteti să verificați prețul folosind aplicația 3CHEAPS, este gratuită și poate fi utilizată atât online accesând site-ul www.3CHEAPS.com, sau descărcând-o pe telefonul mobil prin Google Play😉

Ah și nu uitați: neapărat 💗 la poza cu cadoul pe care o va posta pe Facebook sau Instagram. It's a must! Dacă nu izbutiți să luați cadoul chiar de 1 martie, poate recuperați pe 8 martie, mai există o șansă. Dar dacă reușiți totuși să cumpărați un cadou de martisor, și ea postează o poză cu el în mediul online, e musai să reacționați cu Ador.  

O primăvară plină de mărțișoare minunate și cadouri neașteptate! 😎

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Shoppingul online - un sector cu vești bune în pandemie

  Numeroase studii confirmă schimbarea de comportament a românilor o dată cu pandemia care i-a obligat să accepte lucruri   la care până nu demult erau foarte reticenți , unul din acestea fiind shoppingul online.  Cel mai   surprinzător este însă faptul că și după sfârșitul perioadelor de urgență și alertă , românii par să fi descoperit avantajele acestuia și continuă să plaseze comenzi online pentru diverse produse, chiar dacă acum pot merge în marile centre comerciale pentru cumpărături . Potrivit revistei forbes.ro pandemia a adus creșteri nesperate în domeniul shoppingului online, acestea fiind printre puținele vești bune din ultima perioadă . Cele mai multe tranzacții online au avut loc către retailerii din domeniul modei, acestea crescând cu 204% față de aceeași perioadă a anului trecut. Printre cele mai comandate articole s-au numărat cele vestimentare, accessoriile și încălțămintea . Pe lângă acestea, românii au co

TRANDAFIRI CRIOGENATI

Trandafiri criogenati. Daca te gandesti sa oferi unei femei un trandafir criogenat sau un trandafir criogenat in forma de inima, atunci inseamna ca ai multe sentimente de transmis prin intermediul florilor. Acest trandafir criogenat rosu, in forma de inima, a fost creat special pentru a oferi indragostitilor prilejul de a-si darui un cadou unic, care sa reziste mult timp si sa le aminteasca acestora de inceputurile povestii lor de dragoste. Trandafirul este conservat dupa o tehnica speciala, e pus pe un suport special din lemn, de culoare neagra, si e acoperit de o cupola de sticla ce il protejeaza impotriva factorilor nocivi.

Semne bune anul are...cu 3CHEAPS la comparare!

    Dacă ziua bună se cunoaște de dimineață, la fel trebuie să fie și cu anul, și el da semne încă de la început dacă va fi unul bun sau mai puțin bun.     2019 a fost un an bun pentru YEO, și un an bun pentru noi, am învățat multe, am îmbunătățit procese, am adus multe funcționalități noi (despre care nu am scris, știm, dar anul acesta promitem să fim mai vorbăreți), toate acestea pentru ca experiența celor care vizitează și folosesc site-ul nostru să fie una cât mai utilă, ușoară și plăcută.     Pentru 2020 avem planuri mari pe care le vom detalia pe măsură ce ele vor fi concretizate. Primul dintre ele despre care vom începe să vorbim deja este aplicația 3CHEAPS, singura aplicație din România care oferă utilizatorului posibilitatea să compare prețul unui produs oferit de mai multe magazine online fără să tasteze denumirea produsului respectiv așa cum se întâmplă în cazul site-urilor obișnuite de comparare a prețurilor. Tot ce trebuie să facă utilizatorul este ca