Treceți la conținutul principal

Întrebarea lunii februarie: ce cadou îi iei de Valentine’s day?

Au trecut sărbătorile de iarnă cu nebunia cadourilor pentru părinți, frați, surori, dar și iubit/iubita…phew, am trecut și de asta. Ianuarie a fost luna în care în sfârșit am scăpat de grija cadourilor și am început ne redresăm cu banii. Daaaar, iată-ne la început de februarie, luna marcată de Valentine’s day. Chiar dacă această zi e abia la jumătatea lunii, cuplurile se grăbesc cumpere cadourile și nu se lasă pe ultima sută de metri. Cu cât ne apropiem mai tare de Ziua îndrăgostiților, cu atât mai mult crește și grija legată de alegerea cadoului potrivit pentru persoană iubita.

Dacă doamnele și domnișoarele au o gama destul de restrânsă la care se rezumă (pentru da, bărbațîi sunt simpli, spre deosebire de ele): un accesoriu mobil, un gadget recent ieșit pe piață sau chiar clasicele articole vestimentare (pentru da, ele se pricep la mărimi), în cazul bărbaților, găsirea unui cadou care fie pe placul iubitei/soției, este un adevărat test de răbdare, cultură generală, dar și de cunoaștere a partenerei sale.
Anul trecut un cadou la mare căutare  au fost trandafirii crinogenați, o variantă simplă, clasică, și la-ndemâna oricărui doritor.

O altă opțiune ar fi bijuteriile clasice care au mare trecere în rândul doamnelor și domnișoarelor, un set frumos de cercei, o  brățară sau un colier elegant, bijuterie fie.
Dacă și varianta cu bijuteriile vi se pare complicată, puteți alege un cadou personalizat: un set de tricouri pentru cuplu, cu text funny, o imagine, sau chiar o poză cu voi doi. Indiferent de ce ai alege, poți fi sigur/sigură va fi apreciat, este un cadou amuzant, original și special.

Oricare ar fi alegerea voastră, nu uitați puteți găși peste 3 milioane de articole, printre care o mulțime de idei de cadouri, pe www.buyeo.ro. O simplă căutare în oferta a peste 300 de magazine online va va ajută scăpați rapid de această grijă, și tot ce va rămâne de făcut este așteptați cu nerăbdare momentul când îi veți oferi cadoul, și va bucurați împreună de o zi minunată!

Spor la cumpărături și multă inspirație aveți!

Comentarii

  1. 10cric login【WG】10cric login 【Cric】 【HOT】
    【WG98.vip】 【WG98.vip】, 【WG】10cric 10cric login,【WG98.vip】,,【WG98.vip】, bet365 【WG98.vip】,,

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Shoppingul online - un sector cu vești bune în pandemie

  Numeroase studii confirmă schimbarea de comportament a românilor o dată cu pandemia care i-a obligat să accepte lucruri   la care până nu demult erau foarte reticenți , unul din acestea fiind shoppingul online.  Cel mai   surprinzător este însă faptul că și după sfârșitul perioadelor de urgență și alertă , românii par să fi descoperit avantajele acestuia și continuă să plaseze comenzi online pentru diverse produse, chiar dacă acum pot merge în marile centre comerciale pentru cumpărături . Potrivit revistei forbes.ro pandemia a adus creșteri nesperate în domeniul shoppingului online, acestea fiind printre puținele vești bune din ultima perioadă . Cele mai multe tranzacții online au avut loc către retailerii din domeniul modei, acestea crescând cu 204% față de aceeași perioadă a anului trecut. Printre cele mai comandate articole s-au numărat cele vestimentare, accessoriile și încălțămintea . Pe lângă acestea, românii au co

Vine 1 martie: mai așteptăm mărțișor sau...e bun și un Ador?

Deși nu a fost ea o adevărată lună de iarnă, cu multe zile geroase și troienele de altădată, februarie e aproape gata, iar odat ă  cu ea la fel și iarna acestui an. E timpul așadar să ne pregătim de luna martie, cu minunatele ei zile speciale în care - de voie, de nevoie- sărbătorim diverse evenimente. Prima zi a lui martie marchează începutul primăverii și dă tonul unui lung șir de ocazii de a oferi/primi cadouri, după caz. Așadar, fiindcă nu vrem să treacă neobservată această zi, și la drept vorbind - ne dorim un mărțișor, cât de mic, dar simbolic, așteptăm ziua de 1 martie încă de pe la jumătatea lunii februarie. Iar asta este valabil atât pentru femei, pentru că ele sunt cele care așteaptă cu nerăbdare această zi, dar și pentru bărbații care se grăbesc să scape de grijă cadoului/mărțișorului cât mai repede.  Pentru că da, alegerea mărțișorului potrivit este o adevărată grijă pentru ei. Mai mult decât atât, abia a trecut Valentine's Day, sau Dragobetele - pent