Treceți la conținutul principal

Semne bune anul are...cu 3CHEAPS la comparare!    Dacă ziua bună se cunoaște de dimineață, la fel trebuie să fie și cu anul, și el da semne încă de la început dacă va fi unul bun sau mai puțin bun.

    2019 a fost un an bun pentru YEO, și un an bun pentru noi, am învățat multe, am îmbunătățit procese, am adus multe funcționalități noi (despre care nu am scris, știm, dar anul acesta promitem să fim mai vorbăreți), toate acestea pentru ca experiența celor care vizitează și folosesc site-ul nostru să fie una cât mai utilă, ușoară și plăcută.

    Pentru 2020 avem planuri mari pe care le vom detalia pe măsură ce ele vor fi concretizate. Primul dintre ele despre care vom începe să vorbim deja este aplicația 3CHEAPS, singura aplicație din România care oferă utilizatorului posibilitatea să compare prețul unui produs oferit de mai multe magazine online fără să tasteze denumirea produsului respectiv așa cum se întâmplă în cazul site-urilor obișnuite de comparare a prețurilor. Tot ce trebuie să facă utilizatorul este ca atunci când a găsit produsul de care este interesat (pe orice site online), să distribuie linkul cu produsul respectiv folosind aplicația 3CHEAPS; aceasta verifică în mod automat dacă același produs (sau unul similar) este oferit la un preț mai mic sau mai mare de un alt site și afișează totodată și diferența exactă de preț. În felul acesta el poate fi sigur că va comandă produsul dorit la prețul cel mai mic și că nu va fi păcălit de reducerile masive, dar nu întotdeauna reale, oferite de unele magazine online.

    Aplicația este deja disponibilă pentru orice versiune de telefon mobil de tip Android, iar în curând o nouă versiune a acesteia va putea fi disponibilă și pentru telefoanele cu sistem iOS; noi funcții vor face utilizarea acesteia și mai eficientă decât cea de acum, iar rezultatele vor fi mai exact și mai relevante.

    Dacă sunteți curioși despre modul în care funcționează aplicația, o puteți descarca folosind Google Play, iar pentru feedback, păreri și sugestii, vă așteptăm pe pagina de Facebook 3CHEAPS România.

    Așadar, spor la comparat pe www.3CHEAPS.com, și cumpărat pe www.buyeo.ro!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Shoppingul online - un sector cu vești bune în pandemie

  Numeroase studii confirmă schimbarea de comportament a românilor o dată cu pandemia care i-a obligat să accepte lucruri   la care până nu demult erau foarte reticenți , unul din acestea fiind shoppingul online.  Cel mai   surprinzător este însă faptul că și după sfârșitul perioadelor de urgență și alertă , românii par să fi descoperit avantajele acestuia și continuă să plaseze comenzi online pentru diverse produse, chiar dacă acum pot merge în marile centre comerciale pentru cumpărături . Potrivit revistei forbes.ro pandemia a adus creșteri nesperate în domeniul shoppingului online, acestea fiind printre puținele vești bune din ultima perioadă . Cele mai multe tranzacții online au avut loc către retailerii din domeniul modei, acestea crescând cu 204% față de aceeași perioadă a anului trecut. Printre cele mai comandate articole s-au numărat cele vestimentare, accessoriile și încălțămintea . Pe lângă acestea, românii au co

Videoclip funny despre ziua iubitei si yeo.ro

Daca ai avut vreodata probleme cand trebuia sa-i cumperi iubitei un cadou, dar nu aveai prea multe idei, atunci trebuie sa vezi asta!!!  www.yeo.ro Yeo te ajuta, dar trebuie sa te asiguri ca stii ce isi doreste Nu uitati ca apreciez mult si va sunt recunoscator daca distribuiti acest articol.