Treceți la conținutul principal

Comparatorul de prețuri 3CHEAPS

 


 

Un nou comparator de prețuri

Subiectul anului 2020 este cu siguranță pandemia de Covid-19, iar acest lucru se datorează efectelor pe care le-a avut, vizibile in toate sectoarele de activitate, inclusiv cele legate de hobby-uri, petrecerea timpului liber sau chiar banalele cumpărături.

Astfel, orientarea cumpărătorilor către cumparaturi online, în defavoarea magazinelor fizice a devenit o necesitate. Pe de altă parte, tot mai mulți antreprenori și-au mutat activitatea în mediul online, așadar numărul site-urilor a crescut în  mod spectaculos în ultimele luni.

De la site-uri dedicate modei, electronicelor, echipamentelor din domeniul IT, alimentelor, până la cele pentru cadouri personalizate, și multe altele, oferta pentru potențialii cumpărători este din ce în ce mai extinsă.
Creșterea numărului magazinelor online aduce nu doar o oferta mai vastă, ci și o adevărată provocare pentru clienții aflați în căutarea produselor dorite. Cum majoritatea acestor produse se găsesc în oferta mai multor site-uri, pentru cumpărător este foarte dificil să găsească site-ul care propune produsul respectiv la cel mai mic preț.

Acesta este motivul pentru care au apărut comparatoarele de prețuri, tocmai pentru a ajuta cumpărătorul să găsească produsele dorite în oferta mai multor site-uri și să finalizeze comanda pe site-ul unde produsul dorit este oferit la cel mai bun pret. Mulți cumpărători apelează deja la aceste comparatoare de prețuri, iar numărul lor pare să crească din ce în ce mai mult.

Funcționalitați unice

Dacă magazinele online se pot diferenția atât prin diversitatea articolelor, cât și prin prețul acestora, comparatoarele de prețuri au nevoie de elemente cu totul unice care să-i convingă pe cumpărători să le aleagă atunci când vor să achiziționeze un articol online și nu au timp să îl caute pe o mulțime de site-uri.

Acest element unic este ceea ce caracterizează noul comparator de prețuri WWW.3CHEAPS.COM. Spre deosebire de celelalte comparatoare,  pe 3CHEAPS prețurile produselor sunt actualizate în timp real, așadar prețul  afișat este cel actualizat, oferit de magazinul online din oferta căruia face parte.

Un mare avantaj este faptul că prețul unui produs poate fi actualizat în orice moment pe magazinul online si acesta va fi actualizat în mod automat și pe 3CHEAPS. Această updatare în mod real elimină potențialele probleme legate de disponibilitatea dar și prețul produselor, făcând totodată compararea prețurilor mai ușoară dar și mai exactă.

În prezent, comparatorul centralizează ofertele a peste 1500 de magazine online, iar numărul produselor unice listate pe site depășește 3.500.000, dovedindu-se un competitor remarcabil în domeniul comparatoarelor de prețuri.

Aplicație de mobil pentru comparat prețuri

Comparatorul de prețuri este disponibil în varianta web, pe mobil, si in curand ca extensie pentru browser. Aplicatia este compatibilă cu telefoanele Android. Aplicația nu stochează date sensibile ale utilizatorilor și este foarte ușor de folosit. Cu doar 3 atingeri de ecran utilizatorul poate găsi produsul dorit în oferta mai multor  site-uri, având posibilitatea să-l comande la cel mai mic preț.

Noi funcționalități urmează să fie implementate pentru a veni atât în ajutorul cumpărătorilor, cât și al magazinelor partenere, toate bazându-se pe feedback-ul primit de la utilizatori și urmărind să asigure o experiență ușoară, rapidă și utilă.


3cheaps youtube.com
3cheaps google.com
3cheaps google.ro
3cheaps maps.google
3cheaps images.google

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Shoppingul online - un sector cu vești bune în pandemie

  Numeroase studii confirmă schimbarea de comportament a românilor o dată cu pandemia care i-a obligat să accepte lucruri   la care până nu demult erau foarte reticenți , unul din acestea fiind shoppingul online.  Cel mai   surprinzător este însă faptul că și după sfârșitul perioadelor de urgență și alertă , românii par să fi descoperit avantajele acestuia și continuă să plaseze comenzi online pentru diverse produse, chiar dacă acum pot merge în marile centre comerciale pentru cumpărături . Potrivit revistei forbes.ro pandemia a adus creșteri nesperate în domeniul shoppingului online, acestea fiind printre puținele vești bune din ultima perioadă . Cele mai multe tranzacții online au avut loc către retailerii din domeniul modei, acestea crescând cu 204% față de aceeași perioadă a anului trecut. Printre cele mai comandate articole s-au numărat cele vestimentare, accessoriile și încălțămintea . Pe lângă acestea, românii au co

TRANDAFIRI CRIOGENATI

Trandafiri criogenati. Daca te gandesti sa oferi unei femei un trandafir criogenat sau un trandafir criogenat in forma de inima, atunci inseamna ca ai multe sentimente de transmis prin intermediul florilor. Acest trandafir criogenat rosu, in forma de inima, a fost creat special pentru a oferi indragostitilor prilejul de a-si darui un cadou unic, care sa reziste mult timp si sa le aminteasca acestora de inceputurile povestii lor de dragoste. Trandafirul este conservat dupa o tehnica speciala, e pus pe un suport special din lemn, de culoare neagra, si e acoperit de o cupola de sticla ce il protejeaza impotriva factorilor nocivi.

Semne bune anul are...cu 3CHEAPS la comparare!

    Dacă ziua bună se cunoaște de dimineață, la fel trebuie să fie și cu anul, și el da semne încă de la început dacă va fi unul bun sau mai puțin bun.     2019 a fost un an bun pentru YEO, și un an bun pentru noi, am învățat multe, am îmbunătățit procese, am adus multe funcționalități noi (despre care nu am scris, știm, dar anul acesta promitem să fim mai vorbăreți), toate acestea pentru ca experiența celor care vizitează și folosesc site-ul nostru să fie una cât mai utilă, ușoară și plăcută.     Pentru 2020 avem planuri mari pe care le vom detalia pe măsură ce ele vor fi concretizate. Primul dintre ele despre care vom începe să vorbim deja este aplicația 3CHEAPS, singura aplicație din România care oferă utilizatorului posibilitatea să compare prețul unui produs oferit de mai multe magazine online fără să tasteze denumirea produsului respectiv așa cum se întâmplă în cazul site-urilor obișnuite de comparare a prețurilor. Tot ce trebuie să facă utilizatorul este ca