Treceți la conținutul principal

Comparatorul de prețuri 3CHEAPS

 


Un nou comparator de prețuri

Subiectul anului 2020 este cu siguranță pandemia de Covid-19, iar acest lucru se datorează efectelor pe care le-a avut, vizibile in toate sectoarele de activitate, inclusiv cele legate de hobby-uri, petrecerea timpului liber sau chiar banalele cumpărături.

Astfel, orientarea cumpărătorilor către cumparaturi online, în defavoarea magazinelor fizice a devenit o necesitate. Pe de altă parte, tot mai mulți antreprenori și-au mutat activitatea în mediul online, așadar numărul site-urilor a crescut în  mod spectaculos în ultimele luni.

De la site-uri dedicate modei, electronicelor, echipamentelor din domeniul IT, alimentelor, până la cele pentru cadouri personalizate, și multe altele, oferta pentru potențialii cumpărători este din ce în ce mai extinsă.
Creșterea numărului magazinelor online aduce nu doar o oferta mai vastă, ci și o adevărată provocare pentru clienții aflați în căutarea produselor dorite. Cum majoritatea acestor produse se găsesc în oferta mai multor site-uri, pentru cumpărător este foarte dificil să găsească site-ul care propune produsul respectiv la cel mai mic preț.

Acesta este motivul pentru care au apărut comparatoarele de prețuri, tocmai pentru a ajuta cumpărătorul să găsească produsele dorite în oferta mai multor site-uri și să finalizeze comanda pe site-ul unde produsul dorit este oferit la cel mai bun pret. Mulți cumpărători apelează deja la aceste comparatoare de prețuri, iar numărul lor pare să crească din ce în ce mai mult.

Funcționalitați unice

Dacă magazinele online se pot diferenția atât prin diversitatea articolelor, cât și prin prețul acestora, comparatoarele de prețuri au nevoie de elemente cu totul unice care să-i convingă pe cumpărători să le aleagă atunci când vor să achiziționeze un articol online și nu au timp să îl caute pe o mulțime de site-uri.

Acest element unic este ceea ce caracterizează noul comparator de prețuri WWW.3CHEAPS.COM. Spre deosebire de celelalte comparatoare,  pe 3CHEAPS prețurile produselor sunt actualizate în timp real, așadar prețul  afișat este cel actualizat, oferit de magazinul online din oferta căruia face parte.

Un mare avantaj este faptul că prețul unui produs poate fi actualizat în orice moment pe magazinul online si acesta va fi actualizat în mod automat și pe 3CHEAPS. Această updatare în mod real elimină potențialele probleme legate de disponibilitatea dar și prețul produselor, făcând totodată compararea prețurilor mai ușoară dar și mai exactă.

În prezent, comparatorul centralizează ofertele a peste 1500 de magazine online, iar numărul produselor unice listate pe site depășește 3.500.000, dovedindu-se un competitor remarcabil în domeniul comparatoarelor de prețuri.

Aplicație de mobil pentru comparat prețuri

Comparatorul de prețuri este disponibil în varianta web, pe mobil, si in curand ca extensie pentru browser. Aplicatia este compatibilă cu telefoanele Android. Aplicația nu stochează date sensibile ale utilizatorilor și este foarte ușor de folosit. Cu doar 3 atingeri de ecran utilizatorul poate găsi produsul dorit în oferta mai multor  site-uri, având posibilitatea să-l comande la cel mai mic preț.

Noi funcționalități urmează să fie implementate pentru a veni atât în ajutorul cumpărătorilor, cât și al magazinelor partenere, toate bazându-se pe feedback-ul primit de la utilizatori și urmărind să asigure o experiență ușoară, rapidă și utilă.


3cheaps youtube.com
3cheaps google.com
3cheaps google.ro
3cheaps maps.google
3cheaps images.google

Comentarii